(0182) 55 00 03

Energielabel nieuwbouw utiliteit

Bij de oplevering van nieuwbouw van utiliteit is het vanuit de overheid verplicht gesteld om een energielabel op te laten stellen. Het energielabel geeft inzicht in de energieprestatie van de utiliteit. Bovendien kunnen er bij het opstellen van het energielabel nog extra adviezen worden geformuleerd om de nieuwbouw energiezuiniger te maken.

Energiezuinige utiliteit biedt een aantal voordelen. Als uw nieuwbouw weinig energie verbruikt, zullen de energiekosten ook laag zijn. Ook spaart u met energiezuinige utiliteit het milieu. Als de uw nieuwbouw-utiliteit energiezuinig is zal dit leiden tot een goed energielabel. Een goed energielabel maakt uw nieuwbouw aantrekkelijk voor potentiële kopers of huurders. Hierdoor levert utiliteit met een goed energielabel vaak meer geld op bij verkoop of verhuur.

Wilt u een energielabel aanvragen voor de nieuwbouw van uw utiliteit? Dan bent u bij Het Energiehuis aan het juiste adres! Bij Het Energiehuis hebben we ruime ervaring met het opstellen van het energielabel voor utiliteit. Onze gecertificeerde inspecteurs gaan bij het opstellen van een energielabel voor uw nieuwbouw vakkundig te werk. Hiervoor komen zij persoonlijk bij u langs om een aantal metingen uit te voeren. De gegevens die bij deze metingen worden vastgelegd worden verwerkt in een computerprogramma. Hierbij wordt uw nieuwbouw-utiliteit gemodelleerd, waarbij het energielabel wordt bepaald. Vervolgens wordt gekeken naar mogelijke maatregelen om de energieprestatie van uw nieuwbouw te verbeteren. Deze adviezen worden opgenomen in het rapport dat u bij het energielabel voor uw utiliteit krijgt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Het Energiehuis u kan bieden wat betreft het energielabel voor nieuwbouw van utiliteit? Kijk dan verder rond op onze website. Of vraag direct een offerte aan. Wij laten u zo spoedig mogelijk meer weten.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Energielabel zakelijk

Besluit energieprestatie gebouwen