(0182) 55 00 03

Subsidie huis isoleren 2016

Woningen en appartementen kunnen vaak de nodige energiebesparende maatregelen gebruiken. Is uw energierekening te hoog of merkt u dat uw woning beter geïsoleerd kan worden? Maak dan gebruik van de subsidie huis isoleren 2016 die de Rijksoverheid aanbiedt. Hiermee wil de overheid het isoleren van bestaande woningen stimuleren. Wel zijn hier een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo gaat het om een bestaande woning en brengt u op minstens twee punten energiebesparende maatregelen aan. Dit zijn isolatie van het dak, de gevel, spouwmuur of vloer. Het aanbrengen van hoogrendementsglas valt hier ook onder. Het Energiehuis brengt advies uit en helpt u met de aanvraag van de subsidie huis isoleren 2016. Deze regeling geldt tot 1 maart 2017. Wacht daarom niet te lang en vraag vandaag nog advies op maat aan.

De voorwaarden gelden voor iedereen


Voordat u subsidie aanvraagt, is het belangrijk dat u een offerte van een bedrijf heeft aangevraagd. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en voert de energiebesparende maatregelen binnen vier maanden na goedkeuring van de subsidie huis isoleren 2016 uit. Verenigingen voor Eigenaren hebben 1 jaar de tijd om het gebouw te isoleren. Wanneer de subsidie voor minstens twee energiebesparende maatregelen kan krijgen, kan ook rekenen op subsidie voor aanvullende maatregelen. Hieronder valt het isoleren van deuren en kozijnen of een vraaggestuurd ventilatiesysteem. Het is niet altijd eenvoudig om te bepalen wanneer u recht heeft op de subsidie huis isoleren 2016 en hoe u dit toepast. Het Energiehuis staat u bij met advies op maat. U ontvangt ook subsidie op ons advies op maat. Dit voordeel neemt u gelijk mee.

Subsidie huis isoleren 2016, u krijgt advies op maat


De overheid trekt ruim 60 miljoen euro uit voor energiebesparende maatregelen op woningen. Bij een kwalitatief en prijstechnisch goed bedrijf bespaart u ruim 20 procent op de isolatiemaatregelen. In de praktijk blijkt dat deze besparing kan oplopen tot wel 75 procent. Om hiervoor in aanmerking te komen moet uw woning vooraf gekeurd worden. Bekeken wordt of de woning in aanmerking komt voor energiebesparende maatregelen in combinatie met de subsidie huis isoleren 2016. Het Energiehuis is een gecertificeerd adviesbureau. We bekijken vooraf of een subsidieaanvraag grote kans van slagen heeft. Dit doen wij door telefonisch contact met u op te nemen. Zo denken we altijd met u mee. Vul de contactaanvraag in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.