(0182) 55 00 03

Subsidie energiebesparing eigen huis

De overheid trekt ruim 60 miljoen euro uit voor subsidies op energiebesparende maatregelen. Deze regeling geldt voor alle woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren. Woningen die gebouwd zijn voor 1980 zijn vaak sterk aan verbetering toe. De nieuwere woningen zijn beter geïsoleerd, maar ook hier valt nog heel wat winst te behalen. De subsidie op energiebesparing eigen huis kan aangevraagd worden wanneer er isolatie wordt aangebracht aan het dak, de vloer of bodem, spouwmuren, gevel of het plaatsen van hoogrendementsglas. Op minimaal twee van voorstaande punten moet een energiebesparende maatregel worden toegepast. Wie de gehele woning of het gebouw voorziet van zeer energiezuinige maatregelen, kan rekenen op een extra bonus van 4000 euro. Het loont daarom om te bekijken waar en hoe de woning geïsoleerd kan worden.

Het Energiehuis brengt advies uit


Om u te helpen op de weg naar isoleren schakelt u het gecertificeerde adviesbureau Het Energiehuis in. We bekijken hoe uw woning optimaal kan profiteren van isolatie. Hiermee bespaart u op de energiekosten en draagt u bij aan een beter milieu. Een jaarlijkse besparing van 1000 euro of meer behoort hierbij tot de mogelijkheden. Met ons advies op maat heeft u zekerheid over de subsidie energiebesparing eigen huis. Zo bekijken wij of u hiervoor in aanmerking komt en welke maatregelen u het meeste voordeel opleveren. Het Energiehuis werkt in uw belang. Dankzij de subsidie kunt u al snel tot 75 procent op de werkzaamheden voor het aanbrengen van isolatie besparen.

Subsidie energiebesparing eigen huis ook voor advies


De subsidieregeling geldt ook voor het advies op maat van Het Energiehuis. Dankzij dit advies en de keuring heeft u zekerheid op de beste isolatiemogelijkheden voor uw woning. We bekijken of u kunt voldoen aan de voorwaarden. Zo is het belangrijk om op minimaal twee punten te isoleren, maar ook om hiervoor een bedrijf in te schakelen dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Onze keuring is nodig om de subsidie aan te vragen: daarom vertrouwt u op onze expertise. De subsidie energiebesparing eigen huis kan aangevraagd worden tot 1 maart 2017. na goedkeuring van de subsidie aanvraag heeft vier maanden de tijd om energiebesparende maatregelen te treffen. Voor Verenigingen van Eigenaren geldt een termijn van 1 jaar. Neem direct contact met ons op en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.