(0182) 55 00 03

Meetcertificaat plattegrond

Wilt u uw gebouw of woning verkopen of verhuren, en bent u hiervoor op zoek naar een betrouwbare plattegrond en een meetcertificaat? Dan kan Het Energiehuis hierbij u van dienst zijn! Het Energiehuis is specialist in het opstellen van een betrouwbaar meetcertificaat. Hierbij leveren wij een gedetailleerde plattegrond van uw gebouw of woning. Wij beschikken over gecertificeerde inspecteurs en gaan professioneel te werk.

Bij het opstellen van een meetcertificaat en plattegrond komt een van onze inspecteurs eerst op locatie langs. Hier voert hij enkele metingen uit. De metingen die onze inspecteur uitvoert zijn vastgelegd in de norm NEN 2580. Het is voor het kunnen opstellen van het meetcertificaat en de plattegrond belangrijk dat de inspecteur alle relevante ruimtes kan betreden. Na het uitvoeren van de metingen verwerkt de inspecteur deze in een computerprogramma. Hierbij wordt uw woning of gebouw gemodelleerd. Op deze manier kan er een betrouwbare plattegrond gemaakt worden waarbij alle meetwaarden, die ook in het meetcertificaat worden opgesteld, zijn verwerkt.

De plattegrond en het meetcertificaat dat Het Energiehuis opstelt zijn onmisbaar voor makelaars en woningcorporaties. Het meetcertificaat dat wij opstellen voldoet aan alle eisen die aan een officieel meetcertificaat worden gesteld. De plattegrond geeft een duidelijk inzicht in hoe de woning of het gebouw in elkaar zit. Het meetcertificaat en de plattegrond zijn daarom waardevolle documenten.

Wilt u een meetcertificaat en een plattegrond laten opstellen voor uw woning of gebouw. Dan kunt u direct op onze website een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over het meetcertificaat en de plattegrond die Het Energiehuis voor u kan opstellen. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft omtrent laten opstellen van een meetcertificaat en plattegrond.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

NEN2580

NEN 2580 inhoud