(0182) 55 00 03

Subsidie isoleren woning 2016

Met de juiste isolatie kunt u jaarlijks veel besparen op de energierekening. Woningen na 1980 zijn vaak al goed geïsoleerd, maar met een aantal aanpassingen kan er toch nog 300 tot meer dan 800 euro per jaar bespaard worden. Voor woningen die gebouwd zijn tussen voor 1980 geldt dat er nog een hoop te verbeteren valt op het gebied van isolatie. Om het isoleren van woningen te stimuleren biedt de overheid de subsidie isoleren woning 2016 aan. Hiermee krijgt u een flinke korting op energiebesparende maatregelen die kan oplopen van 20 tot wel 75 procent. Dit is niet alleen goed voor uw beurs, ook het milieu wordt hier beter van. Om de subsidie isoleren woning 2016 aan te vragen moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. U brengt energiebesparende maatregelen aan op tenminste twee gebieden: gevel, spouwmuur, dak of vloer. Alle woningeigenaren en Verenigingen voor Eigenaren kunnen gebruik maken van deze subsidie.

Vraag vooraf advies aan


Het isoleren van de woning vergt kennis en inzicht. Het is belangrijk om de juiste maatregelen te treffen. Zo voorkomt u dat u uw woning laat isoleren en dit uiteindelijk niet het gewenste effect heeft. Het Energiehuis voorziet u van advies op maat. Vooraf wordt bekeken of en hoe uw woning het best geïsoleerd kan worden. Het is belangrijk dat u het maximale aan rendement weet te behalen. Daarnaast bekijken we of u in aanmerking komt voor de subsidie isoleren woning 2016. naast subsidie op verschillende isolatiepakketten, ontvangt u van de overheid ook subsidie op ons advies op maat. Ook dit voordeel kan oplopen tot wel 75 procent. Om u niet voor onnodige kosten te laten staan nemen we voorafgaande aan het advies contact met u op. Samen bekijken we of uw subsidieaanvraag kans van slagen heeft.

Subsidie isoleren woning 2016 aanvragen


Naast ons advies met betrekking tot het optimaal isoleren van uw woning ontvangt u ook hulp bij de aanvraag subsidie isoleren woning 2016. Naast de gewone subsidie kunt u ook subsidie op aanvullende maatregelen ontvangen. Dit zijn onder andere het toepassen van driedubbel glas en isolerende deuren. De subsidie is aan te vragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Alle aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Na goedkeuring van de aanvraag heeft u als woningeigenaar vier maanden de tijd om de energiebesparende maatregelen aan te laten brengen. Deze subsidie is tot 1 maart 2017 aan te vragen. Vraag vandaag nog advies op maat aan