(0182) 55 00 03

Bouwkundige plattegronden

Bent u op zoek naar bouwkundige plattegronden van uw woning of gebouw? Dan bent u bij Het Energiehuis op de juiste plaats. Onze inspecteurs werken vakkundig en nauwkeurig en hebben ervaring met het opstellen van bouwkundige plattegronden inclusief bijbehorend meetrapport. Bij het opstellen van bouwkundige plattegronden werken wij volgens een nationale norm. Dit waarborgt de inzetbaarheid van deze plattegronden. Onze bouwkundige plattegronden zijn onmisbaar voor makelaars en woningcorporaties.

Voor het opstellen van bouwkundige plattegronden komen onze gecertificeerde inspecteurs eerst op locatie langs. Het is hierbij belangrijk dat de inspecteur alle ruimten in het gebouw kan betreden. Er worden namelijk een aantal metingen verricht die noodzakelijk zijn vanwege de normen waaraan bouwkundige plattegronden moeten voldoen. De definities en bepalingen bij het opstellen van bouwkundige plattegronden zijn namelijk vastgesteld in een nationale norm, de NEN2580. Vanzelfsprekend zijn onze inspecteurs die bouwkundige plattegronden opstellen op de hoogte van alle eisen die de NEN2580 stelt.

Nadat de inspecteur op locatie de metingen heeft verricht, voert hij de meetwaarden in een computerprogramma. Met dit programma worden de meetwaarden geanalyseerd en het gebouw gemodelleerd. Op deze manier worden nauwkeurige bouwkundige plattegronden verkregen.

Na de analyse van de meetwaarden en het modelleren van het gebouw wordt een meetrapport opgesteld en de bouwkundige plattegronden opgemaakt. Het rapport en de bouwkundige plattegronden worden naar u opgestuurd. Enkele weken later komt onze inspecteur nogmaals langs om eventuele vragen over het meetrapport of de bouwkundige plattegronden te beantwoorden.

Bent u geïnteresseerd in het laten opstellen van een meetrapport inclusief bouwkundige plattegronden, of heeft u hier vragen over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Of vul op onze website het contactformulier in.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

NEN 2580 inhoud

NEN 2580