(0182) 55 00 03

EPA-adviseur

Bent u op zoek naar een EPA-adviseur? Dan bent u bij Het Energiehuis aan het juiste adres. Bij Het Energiehuis vind u een gecertificeerde EPA-adviseur die een energielabel kan opstellen voor uw woning of gebouw.

Het energielabel dat sinds enige tijd verplicht is bij verhuur, verkoop en oplevering van woningen en gebouwen mag alleen door een gecertificeerde EPA-adviseur worden opgesteld. Het energielabel dat door de EPA-adviseur wordt opgesteld is een indicatie voor de energieprestatie van het gebouw. De EPA-adviseur stelt niet alleen een label vast, maar stelt ook een rapport op waarin wordt uiteengezet hoe de energieprestatie van het gebouw kan worden verbeterd. Dit is waardevolle informatie; niet alleen kunt u energiekosten verlagen door deze energiebesparende maatregelen uit te voeren, ook kan dit in de toekomst tot een beter energielabel leiden. Een beter energielabel maakt uw woning of gebouw aantrekkelijker voor potentiële kopers of huurders.

Voor het opstellen van een energielabel komt onze EPA-adviseur persoonlijk langs bij uw woning of gebouw. Hierbij voert de EPA-adviseur enkele metingen uit, die vervolgens worden geprogrammeerd in een computermodel. Aan de hand van de resultaten stelt de EPA-adviseur een energielabel op en formuleert hij energiebesparende maatregelen.

De EPA-adviseur van Het Energiehuis kan u meer bieden dan alleen het energielabel. Onze EPA-adviseur kan u namelijk ook advies geven over het klimaat in uw woning of gebouw. Zuivere lucht en een goede temperatuur zijn belangrijke voorwaarden voor een aangename en gezonde werk- en woonomgeving. Onze EPA-adviseur kan bij de inspectie van uw woning of gebouw dan ook kijken naar ventilatie en andere zaken die van invloed zijn op het binnenklimaat.

Wilt u meer weten over wat onze EPA-adviseur voor u kan betekenen? Kijk dan verder rond op onze website. Of neem direct contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. 

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Energielabel nieuwbouw

Energielabel utiliteitsbouw