(0182) 55 00 03

Energielabel kantoor

De overheid heeft bepaald dat alle gebouwen bij verkoop, verhuur of oplevering moeten beschikken over een energielabel. Niet alleen uw woning, maar ook uw kantoor zal daarom moeten worden voorzien van een energielabel. Het energielabel voor uw kantoor lijkt op het energielabel dat al langer bestaat voor bijvoorbeeld koelkasten en auto’s. Het label loopt van A t/m G, waarbij A het energiezuinigst is.

Het energielabel biedt een aantal voordelen. Zo biedt het energielabel niet alleen inzicht in de huidige energieprestatie van uw kantoor, maar wordt er bij het energielabel ook advies gegeven over hoe de energieprestatie van het kantoor verbeterd kan worden. Aan de hand van de voorgestelde maatregelen van het energielabel kunt u uw kantoor dus energiezuiniger maken. Het energiezuiniger maken van uw kantoor is een om meerdere redenen een goed idee. Zo kunnen de energiebesparende maatregelen uw stookkosten flink verlagen. Bovendien draagt u met een energiezuinig kantoor bij aan een duurzaam Nederland. Ook het klimaat in uw kantoor kunt u met het advies bij het energielabel verbeteren. U wilt immers zowel in de winter als in de zomer bij een prettige temperatuur werken. Laat u daarom adviseren over hoe u energie kunt besparen en een gezond werkklimaat kunt creëren door verstandig te ventileren.

Een energielabel voor uw kantoor mag alleen door gecertificeerde inspecteurs worden opgesteld. Het Energiehuis is hiervoor bevoegd. Onze gecertificeerde inspecteurs zijn vakkundig in het opstellen van een energielabel. U kunt er daarom op vertrouwen dat een energielabel dat wordt opgesteld door Het Energiehuis betrouwbaar is. Het Energiehuis biedt bij het energielabel ondersteuning voor het verbeteren van de energieprestatie van uw kantoor. Wij kunnen u helpen met het realiseren oplossingen voor het besparen van energie, het voorkomen van energieverspilling en het herbruiken van restwarmte. Denkt u erover om een energielabel aan te vragen? Dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Besluit energieprestatie gebouwen

Energielabel gebouwen